Κόσμος

Killing Eve: Ντυθείτε σαν την αγαπημένη σας δολοφόνο

Οι θαυμάστριες της Βιλανέλ, πρωταγωνίστριας της σειράς  «Killing Eve» τώρα μπορούν να ντυθούν όπως η αγαπημένη τους δολοφόνος, καθώς θα κυκλοφορήσει συλλογή ρούχων εμπνευσμένη από τη δημοφιλή σειρά.

Σύμφωνα με το THR, οι AMC Network and Sid Gentle Films – οι εταιρείες που έχουν τα δικαιώματα αδειών υπέγραψαν συμφωνία με την IMG, ώστε η σειρά του BBC America να αναπτύξει και να προχωρήσει στην παραγωγή προϊόντων και διάθεση εμπειριών και συνεργασιών.

Αυτό σημαίνει ότι θα κυκλοφορήσουν ρούχα με το brand Killing Eve, όπως επίσης προϊόντα ομορφιάς και παιχνιδιών στο άμεσο μέλλον.

«Το Killing Eve αγγίζει πολλές νότες και αποχρώσεις της ανθρώπινης συμπεριφοράς που φυσικά μεταφράζονται σε αδειοδότηση» δήλωσε η Σέρικεϊ Τσάφι, υπεύθυνη της IMG σε δήλωσή της. «Εκτός από μια από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες σειρές στην τηλεόραση, οι πρωταγωνίστριες της κάνουν τις πιο κομψές εμφανίσεις. Η διπλή πτυχή και η αντίθετη φύση μεταξύ των δύο πρωταγωνιστικών χαρακτήρων της μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αφήγηση της ιστορίας ενός προϊόντος» πρόσθεσε.

Υπάρχουν πολλές στιγμές στη σειρά με εντυπωσιακές εμφανίσεις της Τζόντι Κόμερ (Βιλανέλ) χάρη στις ενδυματολόγους Σάρλοτ Μίτσελ, Φίμπι Ντε Γκέι και τον Σαμ Πέρι.

Μεταξύ άλλων φόρεσε κοστούμι με ιδιαίτερο print, φόρεμα στο στυλ της δεκαετίας του ‘70, ή φλοράλ, βραδυνές δημιουργίες διάσημων οίκων μόδας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 1