Κόσμος

Γαλλία: Κι άλλη επίθεση με μαχαίρι! Φώναξε “Αλάχου Άκμπαρ” και προσπάθησε να σκοτώσει αστυνομικούς

Ακόμα μια επίθεση με “στόχο” την Γαλλία σημειώθηκε σήμερα, κάτι που εγείρει υποψίες για το αν υπάρχει συντονισμένο σχέδιο.

Αυτή η επίθεση έγινε στην πόλη Αβινιόν όπου άνδρας με μαχαίρι απείλησε περαστικούς και στη συνέχεια προσπάθησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς. Αυτοί άνοιξαν πυρ και τελικά τον σκότωσαν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί, και ο δράστης φώναξε “Αλάχου Άκμπαρ”.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα Πέμπτη (29.10.2020) ήδη 3 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από επίθεση σε εκκλησία στην Νίκαια, ενώ στόχος έγινε και ο φρουρός του Γαλλικού προξενείου στην Μέκκα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μια 55χρονη Τουρκάλα ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Ντόναλντ Τραμπ – «Θέλω μόνο να μάθω αν είναι πατέρας μου»
Η μητέρα της Necla Özmen, της αποκάλυψε ότι είχε γεννήσει ένα νεκρό παιδί και πως και μια γυναίκα που είχε παράνομη σχέση με τον Trump, της έδωσε το δικό της νεογέννητο
Η Necla Özmen