Media

Ο Μέμος Μπεγνής δηλώνει: «Αν νιώσω ποτέ ότι θέλω να πω κάτι δημόσια θα το πω»

«Το κάνω με φίλους μου, με δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου…”, αναφέρει ο Μέμος Μπεγνής.

Με αφορμή την πρόσφατη εξομολόγηση του Γιώργου Καπουτζίδη για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, ο Μέμος Μπεγνής τοποθετήθηκε γενικά για το θέμα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

«Πρέπει να έχουμε τη σοφία, οι άνθρωποι που έχουμε ένα παραπάνω βήμα από τους ανθρώπους που δεν κάνουν αυτή τη δουλειά, πρέπει να έχουμε μια ευθύνη του τι λέμε και τι εκθέτουμε, και πώς το εκθέτουμε και πώς το λέμε γιατί μας βλέπουν», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

https://www.youtube.com/watch?v=lAp2ADLkX8U&feature=emb_logo

Σε ερώτηση αν ο ίδιος έχει νιώσει πως θέλει να μοιραστεί δημόσια δικές του ιστορίες ή να περάσει κάποιο μήνυμα, ο Μέμος Μπεγνής απάντησε: «Το κάνω με φίλους μου, με δικούς μου ανθρώπους, την οικογένειά μου… Αν νιώσω ποτέ ότι θέλω να πω κάτι δημόσια θα το πω, δεν το συζητώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος: «Εξαργύρωσε το διάβασμα που έχει ρίξει στη ζωή του» λέει ο πατέρας του Φίλιππου Μπεκιάρη που κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ
Ο πατέρας του 26χρονου παίχτη μιλά στο newsit.gr για τη μεγάλη νίκη του γιου του στο γνωστό τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ΑΝΤ1
Νικητής σε τηλεπαιχνίδι γνώσεων 6