Κόσμος

Ζοφερή Δευτέρα στη Βρετανία: 21.363 νέα κρούσματα κορονοϊού – Άλλοι 213 θάνατοι

Στη Βρετανία οι υγειονομικές υπηρεσίες ανακοίνωσαν σήμερα, Δευτέρα (16.11.2020) 21.363 νέα κρούσματα της νόσου Covid-19. Ο συνολικός αριθμός των μολύνσεων ανέρχεται πλέον σε τουλάχιστον 1,39 εκατομμύριο.

Οι θάνατοι που καταγράφηκαν στη Βρετανία μέσα σε ένα 24ωρο ήταν 213. Στη χώρα έχουν χάσει τη ζωή τους 52.147 άνθρωποι από την αρχή της πανδημίας, ο υψηλότερος αριθμός στην Ευρώπη.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS