Αθλητικά

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Μπακάκης με Παναθηναϊκό! Δεν προλαβαίνει ο Τσιγκρίνσκι

Νέο πρόβλημα για την ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μιχάλης Μπακάκης τέθηκε εκτός μάχης.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Κυριακής (6/12) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, άρχισε με “πονοκεφάλους” για τον Μάσιμο Καρέρα. Ο Μιχάλης Μπακάκης τέθηκε νοκ άουτ για την αναμέτρηση καθώς ταλαιπωρείται από κάκωση στην ποδοκνημική. Ομοίως και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Έλντερ Λόπες, που έκαναν θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Αντίθετα επανέρχονται οι Σάχοφ και Κρίστισιτς, αλλά και οι Σιμάνσκι και Παουλίνιο. Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται το Σάββατο (5/12) με τον Μάσιμο Καρέρα να ανακοινώνει αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση την αποστολή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα