Κόσμος

Το Μπαχρέιν ακολουθεί τη Βρετανία – Ενέκρινε το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech για τον κορονοϊό

Την έγκριση για κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου των εταιρειών Pfizer/BioNTech για τον κορονοϊό ανακοίνωσε το Μπαχρέιν.

Μετά την Βρετανία, το Μπαχρέιν γίνεται η δεύτερη χώρα του κόσμου, που εγκρίνει το συγκεκριμένο εμβόλιο. Τον Νοέμβριο είχε δώσει έγκριση και στο εμβόλιο της εταιρείας Sinopharm, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί στους «εργαζόμενους της πρώτης γραμμής».

«Η έγκριση του εμβολίου των Pfizer/BioNTech θα προσθέσει άλλο ένα σημαντικό επίπεδο στην απάντηση του βασιλείου στην Covid-19» ανέφερε η Δρ Μαριάμ αλ Τζαλάχμα, η επικεφαλής της Ρυθμιστικής Αρχής Εθνικής Υγείας του Μπαχρέιν, σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τέσσερις άνθρωποι συνεχίζουν να νοσηλεύονται στο Λίβερπουλ μετά την επίθεση στην παρέλαση για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Ο Βρετανός οδηγός Πολ Ντόιλ, έπεσε πάνω στο πλήθος, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες οπαδοί της Λίβερπουλ είχαν συγκεντρωθεί στις 26 Μαΐου για την παρέλαση της ομάδας του Άρνε Σλοτ
Το αυτοκίνητο που έπεσε σε πλήθος που πανηγύριζε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Λίβερπουλ
Ακτιβιστές «άρπαξαν» το κέρινο ομοίωμα του Εμμανουέλ Μακρόν - Το βρήκαν στημένο έξω από τη ρωσική πρεσβεία στη Γαλλία
Οι ακτιβιστές υποδυόμενοι τους τουρίστες έκλεψαν το ομοίωμα του Γάλλου προέδρου επειδή «ενσαρκώνει στηρίζει την Ουκρανία αλλά ενθαρρύνει τις γαλλικές εταιρείες να συνεχίσουν το εμπόριο με τη Ρωσία»
Το κέρινο ομοίωμα του Εμανουέλ Μακρόν