Κόσμος

Γαλλία: Νεκρός ο δράστης της ομηρίας και η εν διαστάσει σύζυγός του

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έληξε ο συναγερμός στην Γαλλία, όπου ένας ένοπλος κρατούσε όμηρο την εν διαστάσει σύζυγό του.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το BFMTV, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός. Νεκρή είναι και η σύζυγός του, με την υπόθεση στο Ντομόν να μετατρέπεται σε τραγωδία.

Ο δράστης φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ο ένοπλος άνδρας κρατούσε σε ομηρία την εν διαστάσει σύζυγό του, αφού νωρίτερα είχε πυροβολήσει δύο ανθρώπους. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και ένας εκ των δύο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε τις εικόνες από την Γαλλία

 

 

 

.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Ινδία: Άνδρας αποκεφάλισε με φτυάρι ένα 5χρονο μπροστά στη μητέρα του - Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου οι χωρικοί
Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι ο 25χρονος δεν γνώριζε το 5χρονο και την οικογένειά του, ενώ είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του εδώ και τρεις με τέσσερις ημέρες
Το 5χρονο αγόρι στην Ινδία