Κόσμος

Σάλος με την πρωταθλήτρια του σκι που «έθαψε» το μωρό της στα χιόνια – Πώς δικαιολογήθηκε (vid)

Πραγματικό σάλο έχει προκαλέσει μια Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του σκι η οποία σε βίντεο διακρίνεται να ρίχνει το μωρό της με δύναμη μέσα στα χιόνια και αυτό να… χάνεται.

Πρόκειται για την Τζούλια Μανκούζο, 36 ετών, που ζει στην Καλιφόρνια με τον σύζυγό της Ντίλαν Φις και τον γιο τους, Σόνυ.

Η ίδια παραδέχτηκε πως δεν θα συμβούλευε άλλους γονείς να κάνουν κάτι παρόμοιο, ωστόσο υποστήριξε ο κίνδυνος για τον γιο της ήταν μηδενικός.

https://youtu.be/CZDFyoB-l-U

Η Μανκούζο απευθύνθηκε στους followers της διότι κάποιοι την έχουν παρεξηγήσει για τη συγκεκριμένη κίνηση. «Στον Σόνυ άρεσε. Δεν υπήρχε κανένας κίνδυνος να θαφτεί κάτι στο χιόνι κατά τη διάρκεια μιας ημέρας στο αίθριο μας, παρακολουθούσαμε κυριολεκτικά να πέφτει το χιόνι». Σημείωσε μάλιστα ότι η οικογένεια είχε «εξασκηθεί» πριν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Mancuso | Podcast Host (@juliamancuso)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS