Αθλητικά

Απίστευτος Γιακουμάκης, έβαλε τέσσερα γκολ και ξεπέρασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Γιώργος Γιακουμάκης κάνει απίστευτα πράγματα στην Ολλανδία, αποτελώντας τον πιο καυτό επιθετικό της Ευρώπης.

Ο Έλληνας στράικερ πέτυχε το πρώτο καρέ της καριέρας του στην εκτός έδρας νίκη της Φένλο επί της Χάγης με 4-1, έφτασε τα 16 γκολ στο ολλανδικό πρωτάθλημα και έχει πετύχει φέτος περισσότερα από Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Γιακουμάκης θυμίζει επιδόσεις Νίκου Μαχλά και μοιάζει ασταμάτητος. Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 6′ και με δύο ακόμα γκολ στην επανάληψη (58’, 68’) διαμόρφωσε μόνος του το 1-3, ενώ με νέο πέναλτι έκανε το τελικό 1-4 (86’).

Ο Γιακουμάκης είναιτρίτος σκόρερ στα ευρωπαϊκά (στα Top-15) πρωταθλήματα, όντας πίσω από τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (20) και Πολ Ονουάτσου που έχει φέτος 19 τέρματα με την Γκενκ!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παρουσιαστών για την ερυθρόλευκη Euroleague και το τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς
Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, κάνοντας παράλληλα... καζούρα σε αυτούς που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παρουσιαστών για την ερυθρόλευκη Euroleague και το τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς