Αθλητικά

«Πάγωσε» η Μίλαν αλλά τη «ζέστανε» η Ίντερ (videos)

Η Μίλαν ηττήθηκε με το “βαρύ” 3-0 στην έδρα της από την Αταλάντα, αλλά την ίδια ώρα η Ίντερ δεν κατάφερε να σκοράρει κόντρα στην Ουντινέζε και με το 0-0 έχασε την ευκαιρία να την “πιάσει” στην κορυφή.

Οι “ροσονέρι” είχαν κανονικά και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη σύνθεσή τους, αλλά “αιφνιδιάστηκαν” από το γκολ του Ρομέρο στο 26′ και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν στη συνέχεια. Αντίθετα, η Αταλάντα έκανε επίδειξη δύναμης στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο ακόμη γκολ από Ίλισιτς (με πέναλτι) και τον Ζαπάτα πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής στην Ιταλία.

 

Η Ίντερ είχε έτσι την ευκαιρία την ίδια ώρα να κάνει διπλό στο Ούντινε και να φθάσει τη Μίλαν στους 43 βαθμούς στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αλλά “πέταξε” την ευκαιρία.

Η Ουντινέζε απέσπασε την ισοπαλία με 0-0 και οι Μιλανέζοι έμειναν στο -2 από τη “μισητή” συμπολίτισσα στην κορυφή της ιταλικής Serie A.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Νίκολιτς: «Aπολαμβάνεις να παίζεις κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, δεν επιτρέπεται να χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας»
"Θα είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για εμάς, θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε στα νοκ-άουτ του Conference League", τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ