Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Τσιτσιπάς: «Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι ο Τζόκοβιτς τραυματίστηκε»

Novak Djokovic

Τις αμφιβολίες του για το αν ο Νόβακ Τζόκοβιτς τραυματίστηκε στον αγώνα του κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τον Μίλος Ράονιτς στο Australian Open και αρκετοί είναι αυτοί που νομίζουν πως ο Σέρβος δεν θα είναι σε καλή κατάσταση, για να αγωνιστεί, έχοντας αποκομίσει τραυματισμό από τον προηγούμενο του αγώνα κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ. Ανάμεσα τους δεν είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας εξέφρασε την άποψη πως ο τραυματισμός του Νόβακ Τζόκοβιτς ίσως και να μην ήταν τόσο… αληθινός. Να αναφέρουμε πως τον Σέρβο τον ακολουθεί μια… κακή φήμη, που τον θέλει να προσποιείται τραυματισμούς για να «σπάσει» το ρυθμό των αντιπάλων του.

«Δεν είδα όλο το ματς. Ήταν αργά για μένα και κανονικά η ώρα που κοιμάμαι. Δεν έχω πολλές πληροφορίες για το έγινε. Άκουσα ότι ήταν τραυματισμένος. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι όντως τραυματίστηκε. Συμβαίνει σε όλους αυτό που έγινε και δεν σημαίνει ότι είναι τραυματισμένος». τόνισε σχετικά ο Τσιτσιπάς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις