Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Τρέλα» στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού (video)

Η παρακάμερα του αγώνα ΠαναθηναϊκόςΟλυμπιακός κατέγραψε όλη την αγωνία στην πλευρά των “πρασίνων” για τη νίκη στο ντέρμπι των “αιωνίων”, αλλά και το ξέσπασμα προπονητών και των παικτών μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Λάζλο Μπόλονι πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη στο τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, ενώ ο αρχηγός Δημήτρης Κουρμπέλης έτρεξε στο γήπεδο για να αγκαλιάσει όλους του συμπαίκτες του.

Αμέσως μετά δε, επικράτησε… τρέλα στα αποδυτήρια, με παλιούς και νέους παίκτες του Τριφυλλιού να στήνουν το δικό τους “γλέντι” και να τραγουδούν τον ύμνο του Παναθηναϊκού, ενώ στη συνέχεια η ιαχή “ΠΑΟ ολέ” δόνησε τη Λεωφόρο.

https://www.youtube.com/watch?v=hh_pRYqu8RM&ab_channel=%CE%A0%CE%91%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%91%CE%98%CE%97%CE%9D%CE%91%CE%AA%CE%9A%CE%9F%CE%A3%2FPANATHINAIKOSFC

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Σούντγκρεν: Συγγνώμη αν παρερμηνεύτηκαν τα λόγια μου, έχω απόλυτο σεβασμό για τον Αχιλλέα Μπέο
"Εκφράστηκα ανακριβώς και ενδέχεται να δημιούργησα λανθασμένες εντυπώσεις", αναφέρει ο Σούντγκρεν, τα λόγια του οποίου περί στημένων αγώνων προκάλεσαν σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ