Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ατρόμητος – ΑΕΛ: Δεν άντεξε η Λάρισα κι έΧασε την ευκαιρία (videos)

Ατρόμητος – ΑΕΛ: Δεν άντεξε η Λάρισα κι έΧασε την ευκαιρία (videos)
ΦΩΤΟ intime

Η ΑΕΛ βρέθηκε πολύ κοντά σε ένα σπουδαίο διπλό για τη “μάχη” της παραμονής στη Superleague, αλλά ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο τέλος και το 1-1 έμεινε μέχρι τη λήξη του αγώνα της 23η αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι “βυσσινί” μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, πριν καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ με τον Ακούνια στο 43′ Από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Μπεν Χατίρα βρέθηκε σε θέση βολής, έδωσε πέφτοντας στον Ουρουγουανό επιθετικό κι αυτός έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0 στο ματς.

 

Οι ρόλοι αντιστράφηκαν όμως για τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, αφού ο Ατρόμητος προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε σημαντικές στιγμές στα καρέ της Λάρισας. Χαρίσης και Κωτσόπουλος “προειδοποίησαν” τους φιλοξενούμενους κι αφού ο Ακούνια δεν κατάφερε να “τελειώσει” το ματς στο 68′,  ο Αγκάγιεφ ισοφάρισε στο 76′. Από σέντρα του Γκάλο, ο Ισραηλινός πλάσαρε άψογα από κοντά και έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

 

Η ΑΕΛ έμεινε έτσι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Superleague, με μόλις 10 βαθμούς σε 21 αγώνες, ενώ ο Ατρόμητος δεν μπόρεσε να αυξήσει τη διαφορά του από το… δεύτερο μισό, όντας στην 9η θέση με 26 βαθμούς σε 23 αγώνες.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – ΑΕΛ

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γκαλβάο, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Χαρίσης (74΄Ούμπιδες), Σάλομον, Μουνίθ (61΄Ραμπέγιο), Χριστοδουλόπουλος (61΄Αγκάγιεφ), Κωτσόπουλος (83΄Γιακουμάκης), Μανούσος (46΄Εντομβόνγι)

ΑΕΛ ( Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Μαξιμένκο (53΄λ.τ. Μιχαήλ), Ζίζιτς, Χουσίνο, Γιακιμόβσκι (71΄λ.τ. Καρανίκας), Γκράουρ, Κολομπίνο, Στίφλερ (60΄Μιλοσάβλιεβιτς), Μπεν Χατίρα (60΄Ηλιάδης), Ακούνια, Νικολιάς

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις