Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

«Γκέλαρε» η Μπάγερν – Μπήκαν επτά γκολ στη Φρανκφούρτη (video)

«Γκέλαρε» η Μπάγερν – Μπήκαν επτά γκολ στη Φρανκφούρτη (video)
Reuters

Παίζοντας με πάρα πολλές αλλαγές λόγω τραυματισμών και ενόψει της ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν έφερε 1-1 μέσα στο Μόναχο με την Ουνιόν Βερολίνου. «Πάρτι» για Λειψία στη Βρέμη (4-1), μεγάλη νίκη με 4-3 της Άιντραχτ επί της Βόλφσμπουργκ στη Φρανκφούρτη.

Η ελλιπέστατη Μπάγερν έφερε 1-1 μέσα στο Μόναχο με την Ουνιόν Βερολίνου και είδε τη δεύτερη Λειψία να πλησιάζει στους πέντε βαθμούς, μετά το επιβλητικό 4-1 που πέτυχε  στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης.

Ο Χάνσι Φλικ είχε περιορισμένες βασικές επιλογές, λόγω των τραυματιών στην ομάδα, αλλά και της ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν, στα προημιτελικά του Champions League, που πλησιάζει. Μάλιστα, ο Κομάν αποχώρησε με πρόβλημα στο ημίχρονο.

Στο 68’ ο Μουσιάλα φάνηκε να λυτρώνει τους Βαυαρούς, κάνοντας το 1-0. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, όμως, ο Ίνγκβαρτσεν ισοφάρισε για τους πρωτευουσιάνους, υποχρεώνοντας την Μπάγερν σε βαθμολογική γκέλα.

Την ίδια στιγμή, στην Φρανκφούρτη είχαμε… βροχή από γκολ, με την Άιντραχτ να επικρατεί με 4-3 της Βόλφσμπουργκ. Ο Μπάκου έβαλε μπροστά τους «λύκους» στο 6’, όμως οι Καμάντα (8’) και Γιόβιτς (27’) έδωσαν προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Βέγκχορστ ισοφάρισε στο 46’, με τον Σίλβα να κάνει το 3-2 για τους «αετούς» στο 54’ και τον Ντουρμ να δίνει προβάδισμα δύο τερμάτων στην Άιντραχτ (61’). Το αυτογκόλ του Τούτα στο 85’ έδωσε και πάλι ενδιαφέρον στο ματς, αλλά το «τρίποντο» δεν άλλαξε χέρια.

Η Βόλφσμπουργκ παραμένει στην 3η θέση, με την Άιντραχτ να ακολουθεί με έναν βαθμό λιγότερο αλλά δέκα περισσότερους από την Ντόρτμουντ!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις