Πολιτική

Από ένα σάντουιτς έφτασε στο έμφραγμα και την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς – Η περιπέτεια Έλληνα βουλευτή

Μια απίστευτη περιπέτεια υγείας έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης. Ένα σάντουιτς του προκάλεσε έμφραγμα, με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς!

Την περιπέτεια με την υγεία του που έζησε πριν από μερικές μέρες περιέγραψε ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Είπε πως το σάντουιτς που προκάλεσε δηλητηρίαση, με τον εντερόκκοκο να καταλήγει στην καρδιά και να του προκαλεί έμφραγμα!

Αφού έφαγε το σάντουιτς, το ίδιο βράδυ, ο βουλευτής άρχισε να εμφανίζει συμπτώματα δηλητηρίασης. Όπως περιέγραψε: «Την επόμενη μέρα έκανα και ένα τεστ COVID γιατί τα συμπτώματα έμοιαζαν. Δεν ήταν COVID. Ανέβηκα στην Κοζάνη για Σαββατοκύριακο, ανέβηκε ένας πυρετός 37,5 – 38. Ξεκίνησα τις αιματολογικές, έδειχναν στοιχεία πολύ παράξενα, που σημαίνει ότι υπάρχει φλεγμονή.

  

Προσπαθήσαμε να δούμε αν είναι σαλμονέλα ή κάτι άλλο. Έφτασα στο σημείο να παρακαλάω να είναι κάτι απ’ αυτά. Τελικά ήταν εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από τη δηλητηρίαση, μέσω του εντέρου μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά. Υπήρχε διαδικασία βλάβης στην καρδιά. Ο πνευμονολόγος με διέταξε να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι είναι ενδοκαρδίτιδα. Και όχι μόνο αυτό. Έχει κάνει και βλάβη σημαντική στην αορτική βαλβίδα, η οποία πρέπει να αντικατασταθεί» είπε.

 

Κάπως έτσι, από ένα σάντουιτς έφτασε στην εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, που ευτυχώς πήγε καλά και ο βουλευτής έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Όπως είπε, θα επικοινωνήσει με το μαγαζί απ’ όπου πήρε το σάντουιτς για να τους ενημερώσει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τα «μαζεύει» ο Πέτρος Παππάς μετά την αποθέωση στον Άδωνι Γεωργιάδη – «Μήνυμα» στον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τη Χαριλάου Τρικούπη
Αρχικά, ο κ. Παππάς χαρακτήρισε τον κ. Γεωργιάδη ως τον «πιο εργατικό υπουργό», στο πλαίσιο της συζήτησης που διοργάνωσε το Debate House για την κατάσταση στο ΕΣΥ
Πέτρος Παππάς
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν είδα ποτέ την πολιτική ως δεδομένη καριέρα» – Πώς περιγράφει ο ίδιος την πορεία του
Ο Πρωθυπουργός στάθηκε στην ανάγκη ανανέωσης της δημόσιας ζωής με ανθρώπους που διαθέτουν εμπειρία και από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και αίσθηση δημόσιας προσφοράς
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν είδα ποτέ την πολιτική ως δεδομένη καριέρα» – Πώς περιγράφει ο ίδιος την πορεία του 58