Αθλητικά

Football League: Μπαράζ αναβολών λόγω κορονοϊού

Την αναβολή άλλων δύο αναμετρήσεων ανακοίνωσε σήμερα (6/5) η Football League, αφού ο κορονοϊός συνεχίζει να δημιουργεί προβλήματα στις ομάδες και την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Τρία ματς δεν πραγματοποιήθηκαν χθες (5/5) για την 9η αγωνιστική της Football League, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτά. Συγκεκριμένα οι αναμετρήσεις, Καλλιθέα – Αιγάλεω, Ρόδος – Ασπρόπυργος και Πανσερραϊκός – Θεσπρωτός, ενώ για την 10η αγωνιστική υπάρχουν ήδη άλλες δύο αναβολές.

Πιο συγκεκριμένα, αναβλήθηκε το Θεσπρωτός – Απόλλων Πόντου, παιχνίδι του Βορείου Ομίλου, αλλά και το Καλλιθέα – Ιάλυσος, παιχνίδι του Νοτίου Ομίλου, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα της Ηγουμενίτσας και στην ομάδα της Αττικής, αντίστοιχα. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Κουγιουμτσίδης για το ιστορικό χρυσό του μετάλλιο στην πάλη: «Έκανα ό,τι μπορούσα για την πατρίδα μου και για τους Έλληνες»
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης έγραψε ιστορία για τον ελληνικό αθλητισμό, αφού έγινε ο πρώτος παλαιστής μας που κατακτά το χρυσό μετάλλιο...
Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης με την ελληνική σημαία στα χέρια (ΦΩΤΟ Eurokinissi) 1
Ο Ερντογάν υποδέχθηκε την εθνική Τουρκίας: Ήμασταν τόσο κοντά στο Eurobasket, θα είμαστε οι ισχυρότεροι στο Mundobasket
Η ενική Τουρκίας επέστρεψε στη “βάση” της τη Δευτέρα (15.08.2025), έχοντας στις αποσκευές το ασημένιο μετάλλιο από το Ευρωμπάσκετ και μια ημέρα μετά, συνάντησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (ΦΩΤΟ Vladimir Smirnov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP) 3