Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Συνελήφθη η Ρωσίδα Σιζίκοβα στο Roland Garros

Συνελήφθη η Ρωσίδα Σιζίκοβα στο Roland Garros
Reuters

Η γαλλική ομοσπονδία τένις (FFT) επιβεβαίωσε τη σύλληψή της Ρωσίδας τενίστριας – Τι αναφέρουν οι… φήμες από το εξωτερικό, για το λόγο της σύλληψης της Γιάνα Σιζίκοβα..

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την “Le Parisien”, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (03.06.2021) η Ρωσίδα τενίστρια Γιάνα Σιζίκοβα, μετά το τέλος του αγώνα της στο διπλό Γυναικών.

Έχοντας για παρτενέρ την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, η Σιζίκοβα είχε μόλις ηττηθεί στα δύο σετ (1-6, 1-6) στο Porte d΄Auteuil από το δίδυμο Τομλιάνοβιτς / Ντάνιελς.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yana Sizikova 🎾🇷🇺♏️🖤🙏🏼 (@yana_sizikova)

Η γαλλική ομοσπονδία τένις (FFT) επιβεβαίωσε τη σύλληψη, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω σχόλια. Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Τένις, Σαμίλ Ταρπίστσεβ, δήλωσε στο πρακτορείο RIA ότι ενημερώθηκε για τη σύλληψη της αθλήτριας.

Σύμφωνα όμως με… φήμες από το εξωτερικό, η σύλληψη της 26χρονης σχετίζεται με ισχυρισμούς για «στήσιμο αγώνων».

Στο παρελθόν, το Νο. 101 στην παγκόσμια κατάταξη του Διπλού βρέθηκε στο επίκεντρο έρευνας που ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο από την εισαγγελία του Παρισιού για «οργανωμένη απάτη συμμοριών», καθώς κι «ενεργητική και παθητική αθλητική διαφθορά».

Οι υποψίες των ερευνητών σχετίζονταν με έναν αγώνα διπλού στο Roland Garros, μεταξύ των Ρουμάνων Αντρέεα Μίτου / Πατρίσια Μάρι και της Σιζίκοβα με παρτενέρ την Αμερικανίδα, Μάντισον Μπίγκλ.

Ο αγώνας έληξε με 2-0 (7-6, 6-4) υπέρ του ρουμανικού διδύμου, στη νίκη του οποίου στοιχηματίστηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Σε εκείνο το παιχνίδι, η Γιάνα Σιζίκοβα είχε υποπέσει, δύο φορές, σε διπλό λάθος.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις