Αθλητικά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Όριο έως 10.000 θεατές, 50% της χωρητικότητας

Γνωστός έγινε ο αριθμός των θεατών που θα μπορούν να παρακολουθούν τους αγώνες των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι θα υπάρχουν 10.000 θεατές ανά χώρο για τους Αγώνες, ή το 50% της χωρητικότητας, υποσχόμενοι να υπάρξει ασφάλεια εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

«Το όριο των θεατών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα οριστεί στο 50% της χωρητικότητας του σταδίου έως και 10.000 άτομα κατ ‘ανώτατο όριο», ανέφεραν οι διοργανωτές.

Υπενθυμίζεται ότι η Ιαπωνία έχει ήδη απαγορεύσει σε ξένους φιλάθλους να εισέλθουν στην επικράτειά της για τους Αγώνες και έχει επίσης μειώσει τον αριθμό των εθελοντών και των προσκεκλημένων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα