Lifestyle

«Pandemic»: To τραγούδι του ράπερ Dr Creep που «προέβλεψε» την πανδημία

Το τραγούδι «Pandemic» του ράπερ Dr Creep από το 2013 αναφέρεται σε έναν «κορονοϊό» του έτους 2020. Φυσικά, το κομμάτι έγινε viral στο TikTok.

Ο ίδιος ο ράπερ Creep υποστηρίζει για το τραγούδι «Pandemic» ότι πρόκειται για παράξενη σύμπτωση. Όταν έγραψε για πρώτη φορά τους στίχους που συσχετίζουν το 2020 με κορονοϊό, υπήρχαν ήδη πολλοί κορονοϊοί και ένας τύπος του ιού τότε (σ.σ. 2013) κυριαρχούσε σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Σε ανάρτησή του στο Facebook πέρυσι, ο ράπερ Dr Creep διευκρίνισε: «Όσον αφορά την αναφορά στο 2020, το 2020 – 2030 είναι πολύ σημαντικό για μένα, όπως και για πολλούς άλλους ανθρώπους που έχουν μελετήσει θέματα εσωτερισμού. Πριν από 10 χρόνια ειπώθηκε ότι το 2012 δεν εμπνέει ανησυχία ότι πρέπει να προσέξουμε το 2020 – 2030».

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η κόρη του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Έιριν, δηλώνει τρανς σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή μακριά από τη δημοσιότητα
«Πάντα οι γύρω μου μού έλεγαν ότι ήμουν υπερβολική ή δεν ήμουν αρκετή: "Πολύ μεγάλη, όχι αρκετά αδύνατη. Όχι αρκετά μαύρη, όχι αρκετά λευκή. Πολύ θηλυκή, αλλά όχι τόσο αρρενωπή"»
Ρόμπερτ ντε Νίρο: Η κόρη του Έιριν δηλώνει τρανς σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή μακριά από τη δημοσιότητα