Αθλητικά

Wimbledon: Αποκλείστηκε η Μιχαέλα Λάκη ύστερα από επεισοδιακό αγώνα

Σε ένα ματς που διακόπηκε πολλές λόγω της βροχής στο Λονδίνο, η 16χρονη Μιχαέλα Λάκη δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του τουρνουά Wimbledon.

Στην πρεμιέρα της στο Wimbledon, η Μιχαέλα Λάκη αποκλείστηκε καθώς ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-1, 2-6, 1-6) από την Αμερικανίδα Ελίζαμπεθ Κόουλμαν.

Η Μιχαέλα Λάκη κέρδισε με 6-1 το πρώτο σετ, αλλά στο δεύτερο η Αμερικανίδα δεν… αγχώθηκε και κατακτώντας τα τρία διαδοχικά game έγραψε το 6-2, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο τρίτο σετ, η Κόουλμαν προηγήθηκε άνετα με 3-0, ενώ ένας τραυματισμός της Λάκη στο γοφό, μετά από πτώση που είχε, δεν της επέτρεψε να είναι ανταγωνιστική και «έπεσε» με το τελικό 6-1.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS