Αθλητικά

«Οριστική διακοπή στις διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ – Τζιοβίνκο»

Η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ φαίνεται να “ναυαγεί”. Αυτό υποστηρίζουν, τουλάχιστον, οι Ιταλοί.

Σύμφωνα με το «Sportitalia», υπάρχει οριστική διακοπή στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Τζιοβίνκο.

Οι Ιταλοί θεωρούν πως ο 34χρονος μεσοεπιθετικός δεν θα έρθει στην Ελλάδα για τον Δικέφαλο του Βορρά, τονίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις δεν πάγωσαν απλά αλλά έχουν καταλήξει σε ναυάγιο, με τη Βενέτσια να “φλερτάρει” και πάλι με τον Τζιοβίνκο.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική απόφαση του Ιταλού άσου, ο οποίος σύμφωνα με τα δημοσιεύματα έφτασε πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα