Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Γκουαρντιόλα για Μέσι: «Δεν είναι στα πλάνα μας, θέλουμε τον Κέιν»

Γκουαρντιόλα για Μέσι: «Δεν είναι στα πλάνα μας, θέλουμε τον Κέιν»
Reuters

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και πλέον όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης θέλει να μάθει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα, αυτός δεν θα είναι η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τον αυριανό (07.08.2021) τελικό του Community Shield της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λέστερ και απέκλεισε το ενδεχόμενο, ο Λιονέλ Μέσι να φορέσει τα φανέλα των “πολιτών”.

Click4more: Μέσι: Το κλάμα των οπαδών έξω από το Καμπ Νου, το «μπαμ» που θέλει να κάνει η Σίτι και ο Νεϊμάρ

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι στις σκέψεις μας. Σε καμία περίπτωση. Ήταν μια έκπληξη για όλους μας, ακόμα και για μένα. Ο Ζοάν Λαπόρτα ήταν ξεκάθαρος. Δεν έχω μιλήσει με τον παίκτη ή τον πρόεδρο, έτσι δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί. Εύχομαι τα καλύτερα για τον ίδιο», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

Απ’ την άλλη, ο Πεπ Γκουαρντιόλα παραδέχθηκε ότι η Μάντσεστερ Σίτι θέλει τον Χάρι Κέιν από την Τότεναμ. «Αν η Τότεναμ δεν θέλει να διαπραγματευθεί, είναι μια τελειωμένη υπόθεση. Αν πάλι είναι ανοιχτοί για διαπραγμάτευση, όλες οι ομάδες στον κόσμο θέλουν να τον υπογράψουν. Εξαρτάται από την Τότεναμ. Ο Χάρι είναι ένας σπάνιος επιθετικός. Ενδιαφερόμαστε για εκείνον, αλλά αν η Τότεναμ δεν θέλει να διαπραγματευθεί, δεν έχουμε κάτι άλλο να πούμε» ανέφερε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις