Κόσμος

Σεισμός στην Αϊτή: 2.189 οι νεκροί των 7,2 ρίχτερ – Οι πλημμύρες δυσκολεύουν το έργο των διασωστών

Μεγαλώνει ο αριθμός των νεκρών που άφησε πίσω του ο καταστροφικός σεισμός στην Αϊτή. Τους 2.189 έφθασαν οι νεκροί από τα 7,2 ρίχτερ της 14ης Αυγούστου, σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία.

Οι πλημμύρες που προκάλεσαν οι σφοδρές βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών διέκοψαν τις περισσότερες προσπάθειες να βρεθούν επιζώντες στα συντρίμμια των χιλιάδων κτιρίων που κατέρρευσαν, ενώ επιδείνωσαν ακόμη περισσότερο την κατάσταση χιλιάδων ανθρώπων που έχουν μείνει άστεγοι, χωρίς τρόφιμα ούτε νερό.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολύνεκρες επιθέσεις στην Ουκρανία λίγο μετά τη νέα διορία Τραμπ στον Πούτιν: 20 νεκροί από ρωσικά πλήγματα τη νύχτα
Τουλάχιστον 20 νεκροί και άλλοι 43 τραυματίες σε ρωσικές αεροπορικές επιδρομές σε Ζαπορίζια και Ντνιπροπετρόφσκ - Ένας νεκρός σε ουκρανική επιδρομή drones στο Ροστόφ - Πυρκαγιά σε σιδηροδρομικό σταθμό
Κίεβο