Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Serie A: Πρεμιέρα με νίκες για Λάτσιο και Αταλάντα

Serie A: Πρεμιέρα με νίκες για Λάτσιο και Αταλάντα
ΦΩΤΟ Reuters

Η Λάτσιο επικράτησε με 3-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Έμπολι και η Αταλάντα έκαμψε την αντίσταση της Τορίνο με 2-1 εκτός έδρας, στην πρεμιέρα της Serie A.

Οι Λατσιάλοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα από γκολ του Μπαντινέλι, αλλά ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς “απάντησε” δύο λεπτά αργότερα κόβοντας τη… φόρα των γηπεδούχων. Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο μάλιστα, η ομάδα της Ρώμης είχε φέρει οριστικά “τούμπα” το ματς, καθώς ο Λατσάρι της έδωσε το προβάδισμα στο 31′ και ο Ιμόμπιλε “εδραίωσε” τη νίκη της με πέναλτι στο 41′.

 

Ωραίο ματς έγινε στο Τορίνο, με την τοπική ομάδα να χάνει από την Αταλάντα, χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Μουριέλ, αλλά ο Μπελότι με αρκετή δόση τύχης ισοφάρισε στο 79′ κι έφερε το ματς στα ίσια.

Όλα έδειχναν ισοπαλία στην αναμέτρησης της πρεμιέρας για τις δύο ομάδες, αλλά ο Πίκολι είχε διαφορετική άποψη και με γκολ στο δεύτερο λεπτό του έξτρα χρόνου, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και ένα σημαντικό τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις