Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου για Αλέξη Τσίπρα: «Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος και εκτός εποχής»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή την ημέρα που η Ελλάδα θρηνεί τον χαμό του Μίκη Θεοδωράκη.

«Την ημέρα που ο ελληνισμός θρηνεί τον Μίκη Θεοδωράκη -έναν άνθρωπο που με τη ζωή, τις υπερβάσεις και την στάση του υπηρέτησε την εθνική ενότητα κι ομοψυχία- ο κ. Τσίπρας προχώρησε σε ένα ακόμη ντελίριο ψεμάτων, διχαστικών μηνυμάτων και άθλιων προσωπικών επιθέσεων» τονίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη βουλή.

Σημειώνει ότι προφανώς είχε ετοιμάσει την ομιλία του πριν ανακοινωθεί η απώλεια του μεγάλου Έλληνα και προσθέτει «το γεγονός όμως ότι επέλεξε να την εκφωνήσει αποδεικνύει, για πολλοστή φορά, πόσο κατώτερος είναι των απαιτήσεων του θεσμικού του ρόλου. Ειδικά τη σημερινή ημέρα, η σύγκριση είναι συντριπτική εις βάρος του».

«Είναι εκτός τόπου, εκτός θέματος. Και το κυριότερο εκτός εποχής» υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, η αλλαγή στρατηγικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και οι αγρότες που «ζεσταίνουν» τα τρακτέρ
Η κυβερνητική πλειοψηφία το επόμενο διάστημα θα διευρύνει τον κατάλογο των μαρτύρων, εγκρίνοντας την κλήτευση για κατάθεση αρκετών προσώπων τα οποία ζητούσε η αντιπολίτευση και αρχικώς είχαν αποκλειστεί
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνει τους 30 πρώτους συνεργάτες του, rebranding με περιοδείες σε όλη την Ελλάδα
Πολλά θα ξεκαθαρίσουν με την έκδοση του βιβλίου του, όπου εκεί θα φανεί με ποιους από τους πρώην συντρόφους του θέλει να συμπορευθεί δεδομένου ότι στην «Ιθάκη» υπάρχουν διάλογοι και αναφορές για πολλά πρόσωπα
Αλέξης Τσίπρας 22
ΠΑΣΟΚ για Μητσοτάκη: Υποδύεται τον «ήρωα της διαφάνειας» για ΟΠΕΚΕΠΕ όταν λειτουργεί ως επισπεύδων της συγκάλυψης
«Μέχρι στιγμής η κυβέρνηση Μητσοτάκη αντιστέκεται σθεναρά σε κάθε προσπάθεια διαλεύκανσης του σκανδάλου στον ΟΠΕΚΕΠΕ και επιτίθεται στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, που ζητούν τον έλεγχο»
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ
Κυριάκος Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν θα κάνουμε πίσω όποιο κι αν είναι το πολιτικό κόστος, μέχρι να τιμωρηθούν όσοι έλαβαν παράνομες ενισχύσεις
«Τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου. Ο μήνας αυτός μας «πήρε μακριά» τον μεγάλο μας τραγουδοποιό, Διονύση Σαββόπουλο. Όμως, με έναν τρόπο, ο Νιόνιος θα είναι πάντα εδώ»
Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες 78