Αθλητικά

Θοδωρής Ζαγοράκης: Συναντήθηκε με Γεραπετρίτη και του ανακοίνωσε την παραίτησή του

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αποφάσισε να παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ και για το λόγο αυτό βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και συναντήθηκε με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας του 2004 τον ενημέρωσε για την απόφασή του, υποστηρίζοντας ότι η αυτή βασίζεται σε προσωπικούς λόγους. 

Επισήμανε όμως επίσης, ότι “η ολιστική μελέτη που είχαμε συμφωνήσει με FIFA και UEFA πέρασε ομόφωνα με 65 ψήφους και ολοκλήρωσα το έργο μου”. Υπενθυμίζεται ότι η μελέτη των δύο ομοσπονδιών ψηφίστηκε στις 27 Αυγούστου, βάζοντας ένα νέο πλαίσιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, τα επόμενα χρόνια.

Ρεπορτάζ: Ευαγγελία Τσικρίκα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS