Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Champions League: Η αγκαλιά Αθανασιάδη-Κολοβού και η αφιέρωση του MVP στη σύντροφό του

Champions League: Η αγκαλιά Αθανασιάδη-Κολοβού και η αφιέρωση του MVP στη σύντροφό του

Η «ελληνική» Σέριφ έκανε το… θαύμα της κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για τους ομίλους του Champions League με πρωταγωνιστή τον Έλληνα γκολκίπερ, Γιώργο Αθανασιάδη, που αμέσως μετά το ματς πανηγύρισε με αγκαλιάζοντας τον συμπαίκτη του, Δημήτρη Κολοβό και αργότερα αφιέρωσε τη νίκη στην σύντροφό του.

Μία έντονη συναισθηματική στιγμή είχαν ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Δημήτρης Κολοβός αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Σέριφ Τίρασπολ στο «Σαντάγκο Μπερναμπέου», που έληξε με νίκη-έκπληξη των Μολδαβών και απόλυτο πρωταγωνιστή και MVP της αναμέτρησης των Έλληνα τερματοφύλακα που ανήκει στην ΑΕΚ, ο οποίο έτρεξε να αγκαλιάσει τον πρώην επιθετικό Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Από εκεί και πέρα στις δηλώσεις του ο Αθανασιάδης, που πραγματοποίησε 11 επεμβάσεις σε σουτ εντός εστίας κόντρα στη «βασίλισσα» τόνισε: «Είμαι χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ, μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο όμως καταφέραμε να την κερδίσουμε και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους. Δε βλέπουμε ακόμα το μέλλον είμαι χαρούμενος που πήραμε σήμερα τους βαθμούς και πλέον έχουμε έξι πόντους. Είναι πολύ δύσκολος όμιλος, έχουμε ακόμα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας. Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να κλάψω αλλά όλα είναι όλα εντάξει τώρα».

Όσο για το βραβείο του MVP, αυτό το αφιέρωσε στη σύντροφο της ζωής του, Ρεβέκκα, χωρίς την οποία δεν θα τα είχε καταφέρει, όπως έγρψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στα social media. «Αυτό το αφιερώνω στην γυναίκα μου @revekka_pana στα δύσκολα ήσουν δίπλα μου όσο κανείς άλλος.. έπεσα αλλά ξανά σηκώθηκα επειδή μου άπλωσες το χέρι σου και μου έδειξες να μην τα παρατάω ποτέ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Athanasiadis (@giorgos30athanasiadis)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις