Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ξεπέρασε τις ενοχλήσεις ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης

Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε κανονικά στο Κορωπί παρά την κακοκαιρία στην Αττική και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί και με τους διεθνής της Εθνικής Ελλάδας.

Αλεξανδρόπουλος και Πούγγουρας προπονήθηκαν κανονικά, όπως και ο νεαρός μπακ-χαφ, ο οποίος και ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον είχαν αφήσει εκτός ομάδας τις τελευταίες ημέρες.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Με σχετικά μικρές δυσκολίες βάσει των έντονων καιρικών φαινομένων που επικράτησαν την Πέμπτη στην Αττική, διεξήχθη η προπόνηση του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης». Μπορεί η βροχή να συνόδευσε το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος, όμως δεν είχε σχέση με τη μπόρα που ακολούθησε μετά το πέρας της προπόνησης.

Η ημέρα επεφύλασσε επιστροφές μια και ενσωματώθηκαν στο πρόγραμμα οι διεθνείς Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας αλλά και ο Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Διούδης, Κουρμπέλης, Μπεκ και θεραπεία ο Μακέντα.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο, παιχνίδι και εξάσκηση στις στατικές φάσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα