Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς κινούνται αυτή την εβδομάδα ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Κοπεγχάγη, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League, αντίστοιχα.

Και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Πέμπτη 21/10 και θα μεταδοθούν ζωντανά και αποκλειστικά από την COSMOTE TV, όπως και όλα τα παιχνίδια της 3 ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων των 2 διοργανώσεων.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 21/10, ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στη Φρανκφούρτη για την αναμέτρηση με την Άιντραχτ (22.00, COSMOTE SPORT 2HD). Σε περίπτωση νίκης, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν ένα «βήμα» πριν κλειδώσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση, ενώ θα φιγουράρουν και ως το μεγάλο φαβορί για την 1 η θέση του ομίλου.

Την ίδια μέρα στις 19.45, οι συνδρομητές θα «συνοδεύσουν», μέσω του COSMOTE SPORT 3HD, τον ΠΑΟΚ στη Δανία για τον αγώνα με την Κοπεγχάγη. Και στην περίπτωση του «Δικεφάλου του Βορρά» πρόκειται για κομβικό ματς, καθώς η νίκη θα του δώσει το προβάδισμα τόσο για την πρόκριση, όσο και για την «πρωτιά» του ομίλου. Δημοσιογραφικές αποστολές και πλούσια κάλυψη από τα κανάλια COSMOTE SPORT.

Το ταξίδι των ελληνικών ομάδων στις 2 διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA θα καλύψουν για μία ακόμη φορά τα κανάλια COSMOTE SPORT, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ των αναμετρήσεων, μέσα από δημοσιογραφικές αποστολές και ειδικές εκπομπές.

Πριν από την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός- Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι φαν του ποδοσφαίρου θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης, μέσα από την εκπομπή «UEFA Europa League Show Pregame» (21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) με τους Λάμπρο Μπαλάφα και Σωτήρη Κωσταβάρα. Μέσω live συνδέσεων, οι απεσταλμένοι της COSMOTE TV στη Φρανκφούρτη, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Άλκης Τσαβδαράς και Γιώργος Θαναηλάκης, θα μεταφέρουν όλες τις λεπτομέρειες από την προετοιμασία των παικτών του Πέδρο Μάρτινς.

Για το ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Κοπεγχάγη θα ταξιδέψουν στη Δανία οι δημοσιογράφοι Αντρέα Παλομπαρίνι και Μιχάλης Μελισσίδης. Μετά τη λήξη του αγώνα, η ειδική εκπομπή «UEFA Europa Conference League Show Postgame» (21.45, COSMOTE SPORT 3HD) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Βασίλη Σαμπράκο θα παρουσιάσει όλο το ρεπορτάζ της αναμέτρησης και αποκλειστικές δηλώσεις των παικτών.

Πριν και μετά τους αγώνες των δύο διοργανώσεων της UEFA, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να συντονιστούν με την εκπομπή «European Football Show», για την ανάλυση και τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων της ημέρας (Πέμπτη 21/10, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV – Παρασκευή 22/10, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της ποδοσφαιρικής δράσης, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις