Αθλητικά

O ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση για την τιμωρία των 4 αγωνιστικών από το ντέρμπι με τον Άρη

Έφεση ώστε να μειωθεί η τιμωρία των 4 αγωνιστικών που έχει επιβληθεί στην έδρα του κατέθεσε ο ΠΑΟΚ σήμερα (8/12).

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα την έφεση που είχε προαναγγείλει κατά της απόφασης της τιμωρίας της έδρας της για τέσσερις αγωνιστικές και για τα επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Αρης.

Υπενθυμίζεται ότι ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης, τιμωρήθηκε με ποινή τεσσάρων αγωνιστικών και χρηματικό πρόστιμο 193.500. Η έφεση κατατέθηκε και πλέον αναμένεται η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να ορίσει την δικάσιμο, ώστε η ΠΑΕ να γνωρίζει ποια ημέρα θα γίνει η εκδίκαση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα