Κόσμος

Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ ακύρωσε ένα οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα

Ενα οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα, ακύρωσε η βασίλισσα Ελισάβετ ανακοίνωσε πηγή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ, εν μέσω φόβων για την αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού και κυρίως της μετάλλαξης Όμικρον. 

«Το οικογενειακό τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα δεν θα πραγματοποιηθεί. Η απόφαση αυτή είναι προληπτική καθώς υπάρχει η αίσθηση ότι αν πραγματοποιηθεί θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια υπερβολικά πολλών ανθρώπων για τις γιορτές», πρόσθεσε.

Να σημειωθεί ότι η 95χρονη βασίλισσα σχεδίαζε να καλωσορίσει περίπου 50 συγγενείς, συμπεριλαμβανομένων του πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλα, σε μια εκδήλωση στο Κάστρο του Ουίνδσορ την επόμενη εβδομάδα.

Είναι η δεύτερη χρονιά που η Βασίλισσα ακύρωσε την εκδήλωση, που συνήθως πραγματοποιείται στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν ποντάρει στον Σεμπαστιάν Λεκορνού για να βγάλει τη Γαλλία από το πολιτικό αδιέξοδο
Ο Εμανουέλ Μακρόν αναθέτει στον πιστό του συνεργάτη Σεμπαστιέν Λεκορνού την σχεδόν αδύνατη αποστολή να βρει έναν δημοσιονομικό συμβιβασμό και να αποτρέψει την κρίση
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκόρνου
Μέλος εγκληματικής οικογένειας ο δολοφόνος της Ουκρανής Ιρίνα Ζαρούτσκα στη Βόρεια Καρολίνα - Νέα στοιχεία
Με πλούσιο ποινικό μητρώο ο πατέρας και τα αδέλφια του 35χρονου Ντεκάρλο Μπράουν Τζούνιορ, που δολοφόνησε την 23χρονη μέσα στο τρένο - Ο ίδιος είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος τουλάχιστον 14 φορές στο παρελθόν
Φρικιαστικό βίντεο από δολοφονία Ουκρανής στη Βόρεια Καρολίνα
7