Κόσμος

Μπαλί: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον σύντροφό της ενώ εκείνος μιλούσε σε βιντεοκλήση με την κόρη του

Φρικτό θάνατο μπροστά στα μάτια της οικογένειας του βρήκε ένας 38χρονος Βρετανός, όταν η σύντροφός του τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης… Το περιστατικό, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη και ενώ το ζευγάρι ήταν στο Μπαλί!

Ο 38χρονος Matt Harper και η 40χρονη Emmy Pakpahan ήταν μαζί, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun, από τον περασμένο Ιούλιο και βρίσκονταν στο Μπαλί για διακοπές. Η 40χρονη φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα τον 38χρονο σύντροφό της ενώ εκείνος πραγματοποιούσε βιντεοκλήση με την πρώην σύζυγό του και την κόρη της που βρίσκονταν στην Βρετανία. 

Η 40χρονη Emmy Pakpahan, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Sun, φέρεται μάλιστα να τον άφησε να κείτεται αιμόφυρτο στο έδαφος -όπου ύστερα από λίγα λεπτά υπέκυψε στα τραύματά του- ενώ παράλληλα βιντεοσκοπούσε με το κινητό της την στιγμή που άφηνε την τελευταία του πνοή.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 40χρονη λίγο αργότερα κάλεσε τις αρχές και ισχυρίστηκε ότι ο άτυχος άνδρας μαχαιρώθηκε μόνος του. Μάλιστα, έδειξε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο το βίντεο από τη στιγμή που ξεψυχούσε.

Φέρεται επίσης να κατέθεσε ότι ο 38χρονος την είχε κλειδώσει έξω από το σπίτι, καθώς ήθελε να βλάψει τον εαυτό του. Στο βίντεο που έδειξε στις αρχές η 40χρονη ακούγεται να μάλιστα να φωνάζει: «Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω!».

Με πληροφορίες από Sun

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: «Η δολοφονία των ηγετών της Χαμάς στο Κατάρ θα άνοιγε τον δρόμο για την απελευθέρωση των ομήρων» – Έκρηξη οργής από τους συγγενείς των θυμάτων
«Οι ηγέτες των τρομοκρατών της Χαμάς που ζουν στο Κατάρ δεν ενδιαφέρονται για τους κατοίκους της Γάζας», πρόσθεσε
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Συναγερμός στην Πολωνία μετά από απειλή drone – Απογειώθηκαν μαχητικά και έκλεισε το αεροδρόμιο του Λούμπλιν
Σειρήνες, κλειστό αεροδρόμιο και ανάπτυξη μαχητικών: οι πολωνικές αρχές τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού το απόγευμα του Σαββάτου στην ανατολική χώρα, κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
Πολωνικό μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 6
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτελεί ανθρώπους στη Βόρεια Κορέα επειδή παρακολουθούν ξένες ταινίες
Έκθεση-κόλαφος των Ηνωμένων Εθνών αποκαλύπτει αύξηση των εκτελέσεων στη Βόρεια Κορέα, ακόμη και για απλή παρακολούθηση ή διαμοιρασμό ξένων ταινιών και σειρών, σύμφωνα με το BBC
Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν 7