Πολιτική

Καιρός: Στα λευκά και η Βουλή – Ο χιονιάς αναστέλλει τις εργασίες της

Η καρδιά της Αθήνας αναμένεται σύντομα να ντυθεί στα λευκά καθώς πέφτει πυκνό χιόνι, με το Σύνταγμα να έχει ήδη ασπρίσει. Την ίδια ώρα, στη Βουλή των Ελλήνων λόγω του χιονιά αναστέλλονται για σήμερα (24.01.2022) οι προγραμματισμένες εργασίες της εθνικής αντιπροσωπείας.

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα», που σαρώνει και την Αττική, δεν θα πραγματοποιηθεί η συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης του ΚΙΝΑΛ για την ακρίβεια και η συζήτηση των επίκαιρων ερωτήσεων στην Βουλή. Η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για την  κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Κυπριακής Δημοκρατίας για την υλοποίηση έργων υποδομής για την ανασυγκρότηση και αναβάθμιση των πυρόπληκτων περιοχών της Ανατολικής Αττικής.

Επίσης με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ λόγω της κακοκαιρίας αναβάλλεται η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας.

Στο προαύλιο της Βουλής πάντως, η υπηρεσία έχει λάβει όλα τα μέτρα με ρίψεις αλατιού  ώστε να παραμείνει ανοικτή η πρόσβαση στα τροχοφόρα οχήματα σε κάθε περίπτωση. 

Δείτε φωτογραφίες: 

vouli ionia kakokairia vouli ionia kakokairia vouli ionia kakokairia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών τόνισε τη σημασία της πλήρους συμμόρφωσης με τη Συνθήκη Μη Διάδοσης των Πυρηνικών Όπλων
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ιράν – Διαφύλαξη της θαλάσσιας ασφάλειας και της ελληνικής κοινότητας στην Τεχεράνη
Ανδρουλάκης εναντίον Μητσοτάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: Αγώνας δρόμου στο ΠΑΣΟΚ για να μην παραγραφούν οι ευθύνες στελεχών της ΝΔ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έθεσε «Τρία ερωτήματα προς τον κ. Μητσοτάκη για τον οποίο είπε ότι είναι απολύτως υπεύθυνος για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ»
Νίκος Ανδρουλάκης
Άλλο Βορίδης, άλλο Αυγενάκης: Σκέψεις στην κυβέρνηση για Προανακριτική μόνο για έναν εκ των δύο πρώην υπουργών
Για τον Βορίδη υπάρχουν δεύτερες σκέψεις, για τον Αυγενάκη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με αναφορές στο όνομα του, φέρεται να επιβαρύνουν τη θέση του
Αυγενάκης και Βορίδης 11