Κόσμος

Κορονοϊός – Βραζιλία: 1.135 νεκροί και πάνω από 166.000 νέα κρούσματα

Η Βραζιλία ανακοίνωσε 166.009 νέα κρούσματα κορονοϊού, ενώ 1.135 ασθενείς έχασαν τη ζωή τους εξαιτίας επιπλοκών της Covid-19 το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας χθες Παρασκευή.

Η χώρα της Λατινικής Αμερικής αριθμεί 27.285.509 επιβεβαιωμένα κρούσματα από την έναρξη της πανδημίας, ενώ τα θύματα της Covid-19 έχουν ανέλθει σε 637.152, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο «Χρυσός Θόλος» του Τραμπ: Ασπίδα 175 δισ. για ΗΠΑ και Καναδά με δορυφόρους – Η διαφορά από το Iron Dome, ο Μασκ και ο φόβος για ένοπλη κλιμάκωση εκτός Γης
Αντιδράσεις για την αντιπυραυλική ασπίδα του Τραμπ που περιλαμβάνει ακόμα και διαστημικούς αναχαιτιστές - Επιφυλακτικοί οι αναλυτές
Ντόναλντ Τραμπ
5 συλλήψεις για «ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση» στη Γερμανία - Ανάμεσά τους και ανήλικοι
Το «Τελευταίο Κύμα Άμυνας» θεωρείται η πλέον ριζοσπαστική από τις ακροδεξιές οργανώσεις νεολαίας στην Γερμανία, με κεντρική ιδεολογία την «υπεράσπιση του γερμανικού έθνους»
Αστυνομικοί στη Γερμανία σε επιχείρηση σύλληψης ακροδεξιών