Πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΣΠΟΡ FM και στους Αντώνη Πανούτσο, Αντώνη Καρπετόπουλο

Συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM θα παραχωρήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός θα απαντήσει σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων του σταθμού, Αντώνη Πανούτσου και Αντώνη Καρπετόπουλου.

Όπως αναφέρει ενημερωτικό σημείωμα από το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δώσει συνέντευξη στον ΣΠΟΡ FM στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης (22.02.2022). Ο Πρωθυπουργός θα παρέμβει στην εκπομπή «ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ…» που παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι, Αντώνης Πανούτσος και Αντώνης Καρπετόπουλος.

Εκτιμάται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα αναφερθεί στις εξελίξεις στον επαγγελματικό αθλητισμό με τους οργανωμένους οπαδούς, μετά και τη στυγερή δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα τη Δευτέρα (21.02.2022), η κυβέρνηση ανακοίνωσε κλείσιμο των συνδέσμων έως τα τέλη Ιουλίου και θέσπιση νέου πλαισίου για τη μορφή τους στη συνέχεια.

Ανακοινώθηκε, δε, ότι έπειτα θα υπάρχει δικαίωμα για ύπαρξη ενός μόνο συνδέσμου ανά ΠΑΕ και ΚΑΕ, ο οποίος θα έχει έδρα σε εκείνες και για τον οποίο θα λογοδοτούν.

Παράλληλα διευκρινίστηκε ότι θα θεσπιστεί ψηφιακό μητρώο λεσχών φιλάθλων, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι στις θύρες των οργανωμένων οπαδών δεν θα εκδίδονται πλέον μεμονωμένα εισιτήρια, αλλά μονάχα διαρκείας.

Προηγήθηκε δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ότι η μηδενική ανοχή είναι η βασική αρχή στην οποία στηρίζονται οι δράσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

με πληροφορίες και από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
«Εμφύλιος» στον ΣΥΡΙΖΑ: Αρβανίτης και Φαραντούρης «αδειάζουν» την Ακρίτα για την επίθεσή της στον δημοσιογράφο Άγγελο Προβολισιάνο
Η βουλευτής Επικρατείας προκάλεσε έντονες αντιδράσεις επειδή επιτέθηκε στον κοινοβουλευτικό συντάκτη για παραπολιτικό άρθρο του με θέμα τον Σωκράτη Φάμελο
Έλενα Ακρίτα 14