Κόσμος

Ισραήλ: 14χρονος Παλαιστίνιος νεκρός από πυρά στη Δυτική Όχθη

Στρατιώτες του Ισραήλ στρατιώτες σκότωσαν σήμερα έναν ανήλικο Παλαιστίνιο στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας στη Ραμάλα.

«Ο Μοχάμεντ Σεχάντε, 14 ετών, σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά στο Αλ Χαντέρ, νότια της Βηθλεέμ», αναφέρεται σε ανακοίνωση του παλαιστινιακού υπουργείου Υγείας.

Σύμφωνα με την ηγεσία των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, στρατιώτες που περιπολούσαν στην κοινότητα αυτή, είδαν τρία άτομα να πετούν μολότοφ σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

«Οι στρατιώτες τους διέταξαν να σταματήσουν και πυροβόλησαν έναν από τους υπόπτους», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι το θύμα υπέκυψε στα τραύματά του παρά το γεγονός ότι του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Την Παρασκευή στην Κωνσταντινούπολη οι συνομιλίες Ρωσίας και Ουκρανίας μετά το σημερινό φιάσκο - Αλληλοκατηγορούνται οι δυο πλευρές
Ο Ντόναλντ Τραμπ, άφησε να εννοηθεί ότι ενδέχεται να κάνει μια στάση στην Κωνσταντινούπολη για συνομιλίες για το θέμα της Ουκρανίας
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι