Αθλητικά

Σάκκαρη – Μπαντόσα στα ημιτελικά του Indian Wells

Η Μαρία Σάκκαρη έμαθε την αντίπαλο της στα ημιτελικά του Indian Wells. Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα παλέψει για την πρόκριση της στον τελικό κόντρα στην Πάουλα Μπαντόσα.

Η Ισπανίδα τενίστρια επικράτησε πολύ άνετα της Κουντερμέτοβα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) κι έκλεισε θέση στην τετράδα του Indian Wells.

Η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκεται στο No.7 του κόσμου, με τη Μαρία Σάκκαρη να έχει δύσκολο έργο αλλά κι όλα τα φόντα να νικήσει την Ισπανίδα και να προκριθεί στον ημιτελικό.

Οι δυο τους συναντήθηκαν και πέρυσι στο WTA Finals και η Μπαντόσα είχε πάρει τη νίκη σε straight sets.

Στον άλλο ημιτελικό θα τεθούν αντιμέτωπες η Σιμόνα Χάλεπ με την Ίγκα Σφιόντελ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Έρικ Λαμέλα τελειώνει από την ΑΕΚ
Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στη λύση της συνεργασίας της με τον Ερίκ Λαμέλα, με τις δύο πλευρές να έχουν βρίσκονται κοντά στη χρυσή τομή του διαζυγίου
Ο Έρικ Λαμέλα της ΑΕΚ 2