Αθλητικά

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την 25η Μαρτίου

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε ότι η Ελλάδα θα είναι πάντα στο πλευρό όσων δοκιμάζονται και θα δείχνει τον δρόμο.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού:

«Σε μια εποχή που ο κόσμος δοκιμάζεται από τη φρίκη του πολέμου, η 25η Μαρτίου και η επανάσταση των Ελλήνων θυμίζουν σε όλους τη σημασία της Ελευθερίας.

Ο αγώνας των Ελλήνων για τη λευτεριά ενέπνευσε τις επόμενες γενεές και θα είναι πάντα δρόμος για να διαβούμε.

Όσα μας δίδαξαν με τη ζωή τους και τη θυσία τους, ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης, ο Νικηταράς, θα είναι πάντα πυξίδα μας και το «Ελευθερία ή Θάνατος» θα αντηχεί στην αιωνιότητα.

Η Ελλάδα του Πολιτισμού, της Δημοκρατίας, η Ελλάδα του αγώνα για ελευθερία, θα είναι πάντα στο πλευρό όσων δοκιμάζονται και θα δείχνει το δρόμο.

Ζήτω η Ελλάδα!».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανακοινώθηκε η πώληση των «ροχιμπλάνκος» στην επενδυτική εταιρεία Apollo Sports Capital
Θα κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών των Μαδριλένων ενώ οι Μιγκέλ Ανχελ Χιλ και Ενρίκε Θερέθο θα “στηρίξουν” την ιδιοκτήτρια εταιρία, σε αυτή τη μεταβατική περίοδο
ΦΩΤΟ REUTERS