Τρίτη, 30 Απρ.
18oC Αθήνα

Μαρία Σάκκαρη: «Δύσκολο παιχνίδι με τη Κασάτκινα»

Μαρία Σάκκαρη: «Δύσκολο παιχνίδι με τη Κασάτκινα»

Η Μαρία Σάκκαρη ζορίστηκε κόντρα στη Μάντισον Κις στη Μαδρίτη, ωστόσο κατάφερε να προκριθεί στον επόμενο γύρο του τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντάρια Κασάτκινα.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Κις, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δήλωσε αρχικά:  «Η Μάντισον είναι μια από τις δυνατότερες παίκτριες στο tour και ανεξάρτητα από την επιφάνεια είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις, τα χτυπήματά της είναι μεγάλα, το ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο ματς»

Η Μαρία Σάκκαρη έχει ρεκόρ 3-0 κόντρα στην Κις, ωστόσο τόνισε: «Θα τεθούμε αντιμέτωπες πολλές φορές γιατί είμαστε στην ίδια ηλικία. Το ότι την έχω νικήσει τρεις φορές δεν σημαίνει ότι θα κερδίζω πάντα. Θα παίρνω κάθε ματς ξεχωριστά όταν την αντιμετωπίζω».

Τέλος η 26χρονη τενίστρια μίλησε και για την Ντάρια Κασάτκινα, την επόμενη αντίπαλό της στη Μαδρίτη. «Είναι άλλη μια παίκτρια με μεγάλη επιτυχία στο tour. Της αρέσει να παίζει στο χώμα, οπότε θα είναι ένα ακόμα δύσκολο ματς. Μου έδωσε, όμως, μεγάλη αυτοπεποίθηση το σημερινό ματς και θα απολαύσω την επόμενη μάχη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις