Πολιτική

Πανελλήνιες 2022: Το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα στους υποψηφίους

Μήνυμα στους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας έγραψε στα social media:

«Χθες ξεκίνησαν οι πανελλαδικές εξετάσεις στα επαγγελματικά λύκεια και σήμερα στα γενικά λύκεια. Η σκέψη μου είναι στα παιδιά που σε όλο και πιο δύσκολες συνθήκες -φρόντισε και φέτος η Υπουργός Παιδείας γι’ αυτό, κόβοντας κι άλλες θέσεις στα Πανεπιστήμια- δίνουν την προσωπική τους μάχη.

Σήμερα όμως, για χιλιάδες 17χρονα και 18χρονα παιδιά, είναι η αρχή της διαδρομής και όχι το τέλος του κόσμου, όπως συχνά νομίζουν, φορτωμένα από την πίεση και τις αγωνίες των μεγάλων.

Δύναμη, κουράγιο, τις πιο θερμές μου ευχές στις μαθήτριες, τους μαθητές και τις οικογένειές τους.

Με την υπενθύμιση ότι τώρα αρχίζει μια διαδρομή γεμάτη εκπλήξεις, ευκαιρίες και προκλήσεις.

Θέλει πίστη, θέλει αγώνα, όμως εσείς είστε η γενιά στην οποία ακουμπάμε τις ελπίδες μας για ένα καλύτερο αύριο».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Ελλάδα και άλλες 24 χώρες καταδικάζουν το σχέδιο του Ισραήλ για κατασκευή 3.400 νέων κατοικιών στη Δυτική Όχθη
«Καταδικάζουμε αυτή την απόφαση και ζητούμε την άμεση αναίρεσή της με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» τονίζεται σε ανακοίνωση που συνυπογράφουν ο Γιώργος Γεραπετρίτης και 24 ομόλογοί του
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών Μπεζαλέλ Σμότριτς πάνω από χάρτη με τους ισραηλινούς εποικισμούς 3
Συγκινεί ο Τρύφων Αλεξιάδης για τον Απόστολο Βεσυρόπουλο - «Όταν αισθάνθηκα αδιαθεσία στη Βουλή μου τηλεφωνούσε να δει πώς είμαι»
Ο Τρύφων Αλεξιάδης χαρακτήρισε τον Απόστολο Βεσυρόπουλο ως έναν «σπουδαίο πολιτικό και ικανό στέλεχος του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας»
Απόστολος Βεσυρόπουλος