Πολιτική

Γιάννης Οικονόμου: Ο Τσίπρας εξακολουθεί να πιστεύει πως ήταν σωστή επιλογή η μεγάλη περικοπή των συντάξεων

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για τις δηλώσεις του για την Οικονομία και το ασφαλιστικό στο συνέδριο με τίτλο «Το Σύστημα Υγείας στη νέα εποχή». 

Ο κ. Οικονόμου στη δήλωσή του κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα ότι υπερασπίζεται τον νόμο Κατρούγκαλου και ότι εξακολουθεί να υποστηρίζει την πολιτική του που οδήγησε στη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων. 

«Ο κ. Τσίπρας, με την εμμονή του στην υπεράσπιση του νόμου Κατρούγκαλου, δείχνει ότι εξακολουθεί να πιστεύει πως ήταν σωστή επιλογή η μεγάλη περικοπή των συντάξεων. Όπως εξακολουθεί να υποστηρίζει την πολιτική του που οδήγησε στη φτωχοποίηση των μεσαίων στρωμάτων. Κι όσο η πραγματικότητα δεν βολεύει, το αφήγημά του φτιάχνει μια νέα πραγματικότητα στα μέτρα του με μόνιμο εργαλείο τα Tsipronomics. Η Κυβέρνηση αντίθετα βρίσκει τρόπους, μέσα σε συνθήκες πρωτοφανούς κρίσης, να αυξάνει το διαθέσιμο εισόδημα των πολιτών, με μέτρα μόνιμου χαρακτήρα αλλά και να στηρίζει την κοινωνία στην κατεύθυνση μετριασμού των επιπτώσεων της εισαγόμενης ακρίβειας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
«Αντί ο Αλέξης Τσίπρας να ψελλίζει δικαιολογίες ας απευθυνθεί στους πρώην "συντρόφους" του που πριν 10 χρόνια έπαιζαν τη χώρα στα ζάρια» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο ΠαύλοςΜαρινάκης 12
Ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Να ξεπλυθεί ζητάει όποιος είναι λερωμένος, εγώ δεν είμαι σίγουρα»
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατάφερε να μετατρέψει την χώρα σε μαύρο πρόβατο της Ευρώπης, που εισπράττει χλεύη ακόμη και από τους πολέμαρχους της Λιβύης» τονίζει ο Αλέξης Τσίπρας
Ο Αλέξης Τσίπρας 17