Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Στεφ Κάρι: Μπήκε τέλος σε απίστευτο σερί εύστοχων τριπόντων

Στεφ Κάρι: Μπήκε τέλος σε απίστευτο σερί εύστοχων τριπόντων
Reuters

Ο Στεφ Κάρι απέτυχε να ευστοχήσει σε τρίποντο για πρώτη φορά στην καριέρα του σε αγώνα play off και για πρώτη φορά μετά από… πάρα πολλούς αγώνες.

Μπορεί ο Στεφ Κάρι να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία των play offs (146) αλλά στο game 5 των Γουόριορς με τους Σέλτικς έβαλε τέλος σε ένα απίστευτο σερί του.

Ο ηγέτης των Γουόριορς είχε 0/9 τρίποντα, μένοντας στους 16 πόντους με 7/22 σουτ. Έτσι, το Game 5 των τελικών ήταν το πρώτο ματς στην καριέρα του Στεφ Κάρι σε play off που δεν έβαλε τρίποντο, σε 133 εμφανίσεις.

Μάλιστα, η τελευταία φορά που ο κορυφαίος σουτέρ στην ιστορία του ΝΒΑ δεν ευστόχησε σε τουλάχιστον ένα τρίποντο σε αγώνα -σε κανονική περίοδο και play off- ήταν στις 8 Νοεμβρίου του 2018 (“χάλασε” σερί 233 αγώνων).

Πιο συγκεκριμένα, ήταν μια ήττα των Γουόριορς απέναντι στους Μιλγουόκι Μπακς (ήττα με 134-11), όταν ο Κάρι είχε αποχωρήσει τραυματίας από το παιχνίδι έπειτα από 26 λεπτά συμμετοχής, μετρώντας 0/4 σουτ τριών πόντων.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι ο Κλέι Τόμπσον σημείωσε 21 πόντους με 5/11 τρίποντα κόντρα στους Σέλτικς, ξεπέρασε τον Λεμπρόν Τζέιμς (101) και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία των play off (104).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις