Media

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα

«Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δε γίνονται αυτά» δήλωσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και μίλησε για τη συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη στην πρωινή εκπομπή του Mega και τις αναποδιές που του έχουν τύχει σε συνεργασίες του στο παρελθόν.

«Κλείνω 35 χρόνια στη δημοσιογραφία, στην αρχή ήταν δύσκολα, μετά πιο εύκολα. Όταν μπαίναμε στη δημοσιογραφία ήμασταν 2-3 χρόνια άμισθοι και αν σε έπαιρναν άμισθο είχες μεγάλη τύχη. Η δημοσιογραφία είναι έρωτας», ανέφερε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για το ξεκίνημά του στη δημοσιογραφία.

«Όταν ξεκινούσα τη δημοσιογραφία, δούλευα στα ναυτιλιακά στον Πειραιά. Ήταν καλή δουλειά. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε τροφοδοσίες πλοίων, σε διάφορες δουλειές. Από 16-17 χρονών δούλευα», αποκάλυψε ο ίδιος σχετικά με άλλες δουλειές που έχει κάνει.

«Η πρώτη φορά που μπήκε το όνομά μου σε άρθρο ήταν σε κάτι ανακοινώσεις και κάτι φαρμακεία. Κάναμε ό,τι συμπληρωματική δουλειά υπήρχε», εξήγησε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Μου ανέθεσαν να πάω στη Βουλγαρία για έναν γιατρό που θεράπευε τον καρκίνο. Πήγα για 8 ώρες και έγραφα για 3 εβδομάδες. Ήταν μεγάλη επιτυχία αυτό το θέμα, είχε κάνει πάταγο».

«Το ότι εργάζομαι πολλές ώρες μου έχει κοστίσει στην προσωπική μου ζωή, θα ήθελα να περάσω περισσότερο χρόνο με το γιο μου όταν μεγάλωνε», παραδέχτηκε ο αγαπημένος δημοσιογράφος και συνέχισε: «Ο γιος μου είναι 29 ετών, εργάζεται στην Αμερική. Στεναχωρήθηκα όταν μου το ανακοίνωσε. Σε πολλά ζητάω τη συμβουλή του. Ενοχλούσε το γιο μου που ήμουν αναγνωρίσιμος, επειδή ήθελε να πατήσει στις δικές του δυνάμεις, ήθελε να κάνει τη δική του καριέρα».

«Μην είμαστε και υποκριτές, υπάρχει κάποιος στην τηλεόραση που δεν κοιτάει τα νούμερα;», τόνισε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ενώ αναφέρθηκε και στους τηλεοπτικούς καβγάδες πολιτικών σημειώνοντας ότι «Ήταν της μόδας οι πολιτικοί να πλακωθούν για να κάνουν νούμερα σε μια εκπομπή. Έλεγες “καλημέρα” και πλακωνόντουσαν. Δεν μπορούσες να τους διακόψεις γιατί πλακώνονταν “με το καλημέρα” με τον διπλανό τους».

«Υπήρξαν 3-4 συνεργασίες που δεν πέρασα καλά, είχαμε πισώπλατα μαχαιρώματα. Το αντιμετώπισα με τη μέθοδο του σκορπιού: Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Ένας άνθρωπος πάτησε πάνω μου, μου συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο κι εγώ θα τα ξεχάσω όλα και θα συνεχίσω την συνεργασία; Δε γίνονται αυτά».

«Με την Ανθή Βούλγαρη στην αρχή δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά, ήθελε να βάζει τα δικά της θέματα. Εκείνη σεβάστηκε την εμπειρία μου, όμως, κι εγώ τη φρεσκάδα της που έφερνε αυτό το νεανικό», ανέφερε για το τηλεοπτικό του ταίρι στην Κοινωνία Ώρα MEGA.

Απαντώντας, τέλος, στο ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για ένα ρεπορτάζ, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είπε ότι «Το ακραίο που έχω κάνει για ρεπορτάζ, είναι να ταξιδέψω ξαπλωμένος στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, στην Αλβανία, για να μην μας βρουν τα καλάσνικοφ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Grand Hotel: Ο Άρης χαροπαλεύει
Ένα φίλος του Διονύση, χειρουργός, τον αναλαμβάνει, χωρίς να ξέρει αν τελικά θα καταφέρει να τον σώσει
Δημήτρης Κίτσος
Eurovision 2026: «Δεν θα “πνίξουμε” αποδοκιμασίες κατά του Ισραήλ, ούτε θα απαγορεύσουμε την παλαιστινιακή σημαία» λέει η αυστριακή ORF
Ο 70ός διαγωνισμός θα έχει μόνο 35 συμμετοχές, τον μικρότερο αριθμό από το 2003, καθώς 5 εθνικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί θα τον μποϊκοτάρουν, διαμαρτυρόμενοι για τη συμμετοχή του Ισραήλ
Μια παλαιστινιακή σημαία υψώνεται στο κοινό, καθώς η Yuval Raphael από το Ισραήλ ερμηνεύει το τραγούδι «New Day Will Rise» κατά τη διάρκεια του 69ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στη Βασιλεία της Ελβετίας