Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης σε ένα γάμο υπερπαραγωγή στα Χανιά – Συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής

Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης σε ένα γάμο υπερπαραγωγή στα Χανιά – Συγκινημένος ο Λευτέρης Πανταζής

Ο γάμος στα Χανιά ήταν εντυπωσιακός. Κόνι Μεταξά και Μάριος Καπότσης έλαμπαν από ευτυχία. Ο Λευτέρης Πανταζής παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό, στα σκαλιά της εκκλησίας…

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε στις 17:30 η τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά η οποία παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, πρωταθλητή στο πόλο, Μάριο Καπότση. Ο γάμος έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσσαρνα Κισσάμου, στα Χανιά και ο Λευτέρης Πανταζής, ήταν συγκινημένος.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν αρκετοί φίλοι από τον χώρο της showbiz και του αθλητισμού. Ανάμεσα στους καλεσμένους βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα, αλλά και η Έλενα Γαλύφα, που είναι στενές φίλες της νύφης. .

Το ζευγάρι επέλεξε να έχει έξι κουμπάρους στο γάμο, τρεις φίλους της τραγουδίστριας και τρεις φίλους του Μάριου Καπότση, ενώ οι καλεσμένοι είναι περίπου διακόσιοι, όπως έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της η Κόνι Μεταξά.

Στη συνέχεια οι νεόνυμφοι θα γιορτάσουν μαζί με τους καλεσμένους, σε πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο Λιοκάλυβο στην παραλία των Φαλασσάρων. Στο πάρτι θα τραγουδήσει ο πατέρας της νύφης Λευτέρης Πανταζής. Δείτε τις εικόνες του zarpanews.gr…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις