Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

ΕΠΟ: Οι ευχές της Ομοσπονδίας στις ελληνικές ομάδες για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις

ΕΠΟ: Οι ευχές της Ομοσπονδίας στις ελληνικές ομάδες για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις
ΦΩΤΟ Intime

Η ΕΠΟ, εξέδωσε ανακοίνωση το μεσημέρι της Τετάρτης, στην οποία ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των Ελληνικών ομάδων έχει ξεκινήσει, με τον Ολυμπιακό να κάνει πρεμιέρα σήμερα αντιμετωπίζοντας στο Ισραήλ τη Μακάμπι Χάιφα για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ την Πέμπτη (21/7), ρίχνονται στη μάχη Πάοκ και Άρης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τη Λέφσκι Σόφιας και τη Γκόμελ αντίστοιχα για τα προκριματικά του Conference League.

Η ΕΠΟ, σε ανακοίνωση της ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες, με την ελπίδα να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εύχεται καλή επιτυχία στις ελληνικές ομάδες που ξεκινούν από σήμερα τις υποχρεώσεις τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται σήμερα 20/7/2022 στον 2o προκριματικό γύρο του UEFA Champions League, ΠΑΟΚ και Άρης αύριο στον 2o προκριματικό γύρο του UEFA Conference League και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στη συνέχεια στον 3o προκριματικό γύρο του UEFA Conference League.

Η ΕΠΟ τους εύχεται κάθε επιτυχία και να φθάσουν όσο το δυνατόν πιο ψηλά στις διοργανώσεις που αγωνίζονται, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις