Κόσμος

Ιαπωνία: Θετικός στον κορονοϊό ο πρωθυπουργός Κισίντα

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Φούμιο Κισίντα μολύνθηκε από τον κορονοϊό, έχει ελαφρά συμπτώματα και αναρρώνει στην επίσημη κατοικία του, ανακοινώθηκε σήμερα από το γραφείο του.

Ο Κισίντα, ο οποίος μόλις επέστρεψε από διακοπές μιας εβδομάδας, επρόκειτο να επιστρέψει στην εργασία του τη Δευτέρα.

Η Ιαπωνία γνώρισε μια έξαρση των λοιμώξεων από Covid-19, με συνέπεια να πληγούν οι επιχειρήσεις της τρίτης μεγαλύτερης οικονομίας παγκοσμίως, παρότι ο αριθμός των θανάτων παραμένει σχετικά χαμηλός και οι διαταραχές είναι ηπιότερες σε σχέση με την αντίστοιχη κατάσταση σε άλλες ανεπτυγμένες οικονομίες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Γάλλος ΥΠΕΞ καλεί τον Πούτιν να συναντήσει τον Ζελένσκι στην Κωνσταντινούπολη την Πέμπτη – «Προϋπόθεση η κατάπαυση του πυρός»
Ο υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας τόνισε ωστόσο ότι η κατάπαυση του πυρός είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για οποιαδήποτε συζήτηση για την Ουκρανία
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι