Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη για πλημμύρες: Ευτυχώς ήρθα με αυτοκίνητο και όχι με ταχύπλοο – Πρόβα ενόψει ΔΕΘ

Τσίπρας από Θεσσαλονίκη για πλημμύρες: Ευτυχώς ήρθα με αυτοκίνητο και όχι με ταχύπλοο – Πρόβα ενόψει ΔΕΘ

Σύσκεψη με φορείς ενόψει της ΔΕΘ είχε στη Θεσσαλονίκη ο Αλέξης Τσίπρας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ξεκίνησε την ομιλία του με μία ατάκα μετά και την τελευταία κακοκαιρία στη συμπρωτεύουσα.

Αναφερόμενος στις πλημμύρες που έπληξαν τη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε δεικτικά στη σύσκεψη με φορείς ενόψει της ΔΕΘ πως, «ευτυχώς ήρθα με αυτοκίνητο και όχι με ταχύπλοο…»!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του thesstoday.gr:

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως η Θεσσαλονίκη έχει μετατραπεί από ηγέτιδα δύναμης των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε «αντικείμενο εμπαιγμού από την κυβέρνηση παρά τα μεγαλόπνοα σχέδια και τις μεγάλες εξαγγελίες».

Την ίδια στιγμή επιτέθηκε ευθέως στην κυβέρνηση για το ζήτημα της ακρίβειας, λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα έχει τους τελευταίους 8 – 10 μήνες συνεχείς αρνητικές πρωτιές στην Ευρώπη. «Θα πρέπει να βρούμε τρόπο, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν οι επιπτώσεις και να προστατευτεί η κοινωνία και τα δημοσιονομικά. Δεν είναι λύση το κράτος να επιδοτεί από τα κρατικά έσοδα. Δεν είναι βιώσιμο αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως τον κ. Τσίπρα συνοδεύουν στο «Μακεδονία Παλλάς», στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Γιάννης Αμανατίδης, η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη και η πρώην υφυπουργός Εσωτερικών, τομέας Μακεδονίας και Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις