Lifestyle

Βασιλιάς Κάρολος: Ο «νέος» εθνικός ύμνος της Βρετανίας με τη φωνή της Κάθριν Τζένκινς

Ύστερα από 70 χρόνια ο εθνικός ύμνος της Βρετανίας θα αλλάξει… Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο Κάρολος Γ’ ανακηρύσσεται βασιλιάς και πλέον οι στίχοι θα λένε “God Save The King”.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, η Κάθριν Τζένκινς (Katherine Jenkins) επιλέχθηκε για την πρώτη ηχογράφηση του “νέου” εθνικού ύμνου της Βρετανίας από το BBC Radio 4, και έγινε σε μία εκκλησία στο Σάσεξ. 

Η Κάθριν Τζένκινς έχει τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο πολλές φορές και δήλωσε ότι θα έχει πάντα στην καρδιά της “τις πιο όμορφες αναμνήσεις, τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο για τη βασίλισσα Ελισάβετ”.

jenkins

Η 42χρονη τραγουδίστρια είχε συμμετάσχει στην έναρξη των εορτασμών για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, ενώ είχε τραγουδήσει και στα 90ά γενέθλια της βασίλισσας. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Οικογενειακό δράμα στους Μπέκαμ: Ο Μπρούκλιν απομακρύνεται και η Νίκολα Πελτζ παίρνει τα ηνία – Ντέιβιντ και Βικτόρια θέλουν πίσω τον γιο τους
Ποια είναι η Νίκολα Πελτζ, η «χρυσή» κληρονόμος που παντρεύτηκε τον Μπρούκλιν έγινε κυρία Μπέκαμ και σκέτος πονοκέφαλος για τα πεθερικά της
Μπρούκλιν Μπέκαμ Νίκολα Πελτζ 1