Τρίτη, 30 Απρ.
15oC Αθήνα

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μεσίστιες οι σημαίες στο γήπεδο που φέρει το όνομά του

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Μεσίστιες οι σημαίες στο γήπεδο που φέρει το όνομά του
ΦΩΤΟ newsit.gr

Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε πρόωρα από τη ζωή και βύθισε στο πένθος ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και ειδικότερα την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πολίχνη.

Στο γήπεδο που φέρει το όνομά του μάλιστα, έχει αναρτηθεί πανό με το πρόσωπο του Νικολαΐδη και το μήνυμα «Στο γήπεδο που έχει το όνομά σου θα σε θυμόμαστε για πάντα». Οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες δε, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα θα υπάρχουν αγώνες που θα είναι πια αφιερωμένες στον Έλληνα Ολυμπιονίκη.

Το γεγονός σημείωσε ο πρόεδρος του Πήγασου Πολίχνης, Γιώργος Διονάς, ο οποίος μίλησε στο newsit.gr και σημείωσε και την τραγική ειρωνεία της ημέρας, αφού οι αγώνες ήταν αρχικά αφιερωμένοι σε έναν άλλο Έλληνα πρωταθλητή που πέθανε πολύ μικρός, τον Νίκο Σαμαρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Διονάς ανέφερε τα εξής: “Η ομάδα έχει έδρα στο γήπεδο που φέρει το όνομά του. Δυστυχώς σήμερα είναι μία τραγική ημέρα για την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό αθλητισμό. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν παρακαταθήκη για τον ελληνικό αθλητισμό. Ήταν πρότυπο για χιλιάδες παιδιά. Είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε προσωπικά και να έρθει σε εκδηλώσεις που έχουμε διοργανώσει στο γήπεδό του. Να μιλήσει με τα παιδιά του συλλόγου μας. θα είναι ακόμη μεγαλύτερο πρότυπο, ακόμη μεγαλύτερη ελπίδα ζωής. 

Είναι γεγονός ότι “πάλεψε”, αλλά δυστυχώς αυτά τα τραγικά πράγματα… Οι σημαίες στο γήπεδο, τόσο η ελληνική, όσο και της ομάδας είναι πλέον μεσίστιες. Σήμερα έχουμε περίεργα συναισθήματα εδώ στην Πολίχνη, γιατί εδώ σε αυτό το γήπεδο δίνουμε αγώνες για το League Cup του βόλεϊ στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά. Θα γίνουν δηλαδή αγώνες για τον Σαμαρά στο γήπεδο του Νικολαΐδη. Μία τραγική ειρωνεία της σημερινής ημέρας. Θα κάνουμε πράγματα για να τιμήσουμε τη μνήμη του Αλέξανδρου. Ήταν και θα παραμείνει ζωντανός γιατί όλα αυτά τα παιδιά θα τον έχουν πρότυπο”.

Ρεπορτάζ Άγγελος Λαμπίδης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις