Media

Τηλεφώνημα για βόμβα στο OPEN, στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη

Τηλεφώνημα για βόμβα υπήρξε στο OPEN, την ώρα της εκπομπής Open Weeekend που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Το τηλεφώνημα στο OPEN έγινε λίγη ώρα πριν την ολοκλήρωση της εκπομπής με τον κόσμο που ήταν στο κτίριο να βγαίνει έξω.

Όπως αναφέρει τo zappit.gr, η Ελένη Τσολάκη έδωσε πάσα για διαφημίσεις λέγοντας «επιστρέφουμε», κάτι που δε συνέβη τελικά.

https://www.youtube.com/watch?v=CzIgOOTeYcs

Να πούμε ότι είναι το δεύτερο μήνυμα για τοποθέτηση βόμβας σε τηλεοπτική εκπομπή που γίνεται μέσα σε λίγες ώρες. Τη νύχτα της Παρασκευής συνέβη παρόμοιο περιστατικό και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, Φως στο Τούνελ.

Δείτε τις φωτογραφίες του zappit

open open

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
MasterChef 2025: Επιστρέφει ο περιβόητος «τοίχος» – Τα τρία πρωτότυπα πιάτα που θα αναδείξουν τη νικήτρια μπριγάδα
Ποια μπριγάδα θα καταφέρει να επικοινωνήσει με επιτυχία, ακρίβεια και λεπτομέρεια, να παρουσιάσει τις καλύτερες προσπάθειες και να κερδίσει την πολυπόθητη νίκη;
Οι τρεις κριτές του MasterChef, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος